1-op-1

Coaching Sessies

Met Marijke Tops

Jij verdient het gelukkig te zijn!

Allereerst: wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, wat je ook gedaan hebt, hoe je je nu ook voelt… Gelukkig zijn is jouw geboorterecht. Punt.

Sterker nog, ik geloof dat geluk altijd in ons aanwezig is. Het is alleen vaak bedekt met lagen van trauma, beperkende overtuigingen, levensomstandigheden, emoties, etc. Wanneer we deze lagen ontrafelen, is het geluk daar. Moeiteloos.

Laat me je begeleiden wanneer:

  • Je je depressief voelt, verdrietig, gestressed, bang, boos, schuldig, beschaamd, twijfelachtig, overweldigd of welke stressvolle emotie dan ook
  • Je in conflict bent met iets of iemand
  • Je op het punt staat een belangrijke beslissing in je leven te maken
  • Je gedachten naar het verleden of toekomst blijven afdwalen. Je moeilijkheden hebt om aanwezig en in het moment te blijven
  • Het leven oneerlijk aanvoelt en je de hoop verloren hebt dat dingen weer goedkomen
  • Je lijdt onder lichamelijk ongemak
  • Je je gewoon ongelukkig voelt en je niet weet waarom
  • Je jezelf en je patronen beter wilt begrijpen
  • Je zelfonderzoek wilt leren toepassen
  • Je The Work al kent en er dieper in wilt duiken

Het is niet het probleem dat je lijden veroorzaakt;
het zijn je gedachten over het probleem

Byron Katie

“We hadden een fantastische sessie! Zeer zelfverkennend en verhelderend. De methode leidt je door een unieke ervaring van heling en herprogrammering. Ontzettend bedankt Marijke!”

Amaia ~ Cliënt

The Work van Byron Katie

Als een gecertificeerde facilitator van The Work van Byron Katie werk ik voornamelijk met deze methode. The Work is onderzoeken. En onderzoeken betekent voor mij het zoeken naar de waarheid. Wat is jouw waarheid? Is het wat jouw ouders jou geleerd hebben? Is het jouw cultuur? Of jouw omgeving? Ik geloof dat er een verschil bestaat tussen jouw geloof en de waarheid. Jouw geloof is wat je geleerd hebt, wat je bent geworden. De waarheid is wie jij bent, altijd al was en altijd zult zijn. De waarheid ligt onder het geloof. Het is het onveranderlijke. Laten we jouw waarheid ontdekken. Laten we ontrafelen wie jij bent.

Hoe werkt The Work?

Als eerste gaan we diegene of datgene identificeren wat jou pijn doet. We zullen in situaties duiken en stressvolle gedachten herkennen die jou weerhouden vrede te voelen. Zodra we die gedachten hebben geïsoleerd, zal ik je in een meditatieve staat begeleiden en vragen stellen, zodat jij kunt ontdekken waar jouw waarheid ligt.

Tijdens dit onderzoek zul je hoogstwaarschijnlijk de vrede ervaren waar je zo naar verlangde. Je zult ontdekken dat deze vrede je nooit verlaten heeft. Het was enkel bedekt onder lagen van stressvolle overtuigingen.

Het is mijn overweging dat er geen weg naar vrede is.
Vrede is de weg

Thich Nhat Hanh

Naast The Work

In mijn lange zoektoch naar vrede en geluk, heb ik behoorlijk wat therapieën gevolgd, zoals EMDR, tappen, intuïtieve heling, innerlijk kindwerk, exposure-therapie en veel meer.

Na vele jaren van persoonlijke ontwikkeling ben ik ook bekend geraakt met deze methodes die ik naar gelang zal toepassen: automatisch schrijven, familie opstellingen, Een Cursus in Wonderen, Circling, Reiki, mindfulness, ademhalingsoefeningen en meditatie. Ik ben verknocht aan Eckhart Tolle en Mooji, zodat deze lessen ook in de sessies aangehaald kunnen worden.

In september 2023 startte ik de training Systemisch Opstellen om officieel een familieopsteller worden.

Laat me je begeleiden op de manier die jou het beste dient.

Boek jouw online sessie

Gratis consult

Ontdek wat ik voor jou kan betekenen

30 minuten gesprek

1 sessie van 90 minuten

Ideaal als eerste sessie en om flexibel te blijven

Jij bepaalt wat je betaalt

5 sessies van 90 minuten

Ga diep en wijdt jezelf toe

€ 47,60 per sessie

10 sessies van 90 minuten

Maak echt een verandering in jouw leven

€ 42,50 per sessie

Currency Calculator

From USD
To CAD
Amount

Wandelsessies van 3 uur (inclusief picknick)

Wandelsessies zijn op locatie. Ik stippel desgewenst een mooie route uit, maar je mag ook zelf met een wandelroute komen. De prijs is inclusief een verzorgde picknick ter plaatse (dieetwensen in overleg) en mijn reistijd- en kosten binnen een straal van 30km om Woudrichem. Daarboven reken ik € 0,19 per kilometer. Neem contact met me op om een afspraak te maken.