Dit is een overzicht van mijn Nederlandstalige workshops.
Voor workshops in het Engels, klik op de Engelse vlag in het menu.

This is an overview of my Dutch spoken workshops.
For workshops in English, click on the British flag in the menu bar.

4-daags evenement door TW!N

The Work Zomerkamp

26 – 29 augustus 2024

Samen met andere Nederlandstalige gecertificeerde begeleiders organiseren wij als The Work in’t Nederlands (TW!N) een uitgebreid programma tijdens dit vierdaagse zomerkamp. Nu open voor inschrijving!


Gratis online bijeenkomsten

Open Work Cirkels

ELKE DONDERDAG OM 20.00u

Je kunt wekelijks gratis deelnemen aan Open Work Cirkels georganiseerd door The Work in’t Nederlands. De sessies zijn online via Zoom, op donderdagavond om 20.00u en duren ongeveer 1 ½ uur.

6-weekse online training

De schaamte voorbij

OPNIEUW VERWACHT: EIND 2024

Heb jij wel eens gedachtes waarvoor je je schaamt? Je bent niet alleen! Hoe fijn zou het zijn om je niet langer te hoeven schamen? 

Uit angst voor oordelen van een ander laat je jezelf misschien niet zien en voel je je slecht over jezelf.  Jij verdient het om je goed en vrij te voelen, wat je gedachten ook zijn. We begrijpen hoe lastig het is om je schaamte aan te kijken. Toch is dit juist dé manier om ervan los te komen, weten wij uit eigen ervaring.  Wij kunnen jou helpen hetzelfde te doen en dat is waarom wij deze training hebben ontwikkeld.  


4-weekse online training

De Kracht van Kwetsbaarheid

ALLEEN OP AANVRAAG: LAAT ME WETEN ALS JE INTERESSE HEBT

“Ik ga je geen b*llshit verkopen. Kwetsbaarheid is moeilijk, het is eng en het voelt gevaarlijk. Maar het is niet zo moeilijk, eng en gevaarlijk als het einde van je leven bereiken en jezelf moeten afvragen: “Wat als ik mezelf getoond had?” – Brené Brown

Wat als je jezelf nu zou tonen? Doe mee met deze training en ontdek de kracht van je kwetsbaarheid.


5-daagse retraite in Hilversum

Duik Diep in The Work

ALLEEN OP AANVRAAG: STEL ZELF EEN GROEP VAN 5 MENSEN SAMEN EN ORGANISEER DE REST

The Work of Byron Katie kent geen grenzen. Hoe diep durf jij te gaan? Deze retraite is gebaseerd op mijn eigen ervaring van 7 jaar geleden. Na mijn eerste 9-daagse School for The Work besloot ik om The Work tot het uiterste te testen. Ik sloot mezelf gedurende een aantal dagen op in mijn slaapkamer met slechts water, papier en pen. Verder niets: geen afleiding, geen eten, geen telefoon of horloge. Alleen ik en mijn gedachten. Het is een wonderbaarlijke, onvergetelijke ervaring geworden. En ik gun hem jullie ook!