4 weekse online workshop

De Kracht van Kwetsbaarheid


“Ik ga je geen b*llshit verkopen. Kwetsbaarheid is moeilijk, het is eng en het voelt gevaarlijk. Maar het is niet zo moeilijk, eng en gevaarlijk als het einde van je leven bereiken en jezelf moeten afvragen: “Wat als ik mezelf getoond had?” – Brené Brown

Lange tijd geloofde ik heilig dat het verstoppen van mijn pijn dé manier was om mezelf te beschermen. Dus ik werd zo’n blowfish; hoe kwetsbaarder ik me voelde, hoe meer zelfvertrouwen ik probeerde uit te stralen. Als schild gebruikte ik termen als ‘het gaat fantastisch met me’ (wanneer het juist slecht met me ging) en ‘dat kan me niets schelen’ (wanneer ik me gekwetst voelde).

Dat schild laten vallen, was het spannendste en tegelijkertijd het meest diepgaande dat ik ooit gedaan heb. Ik dacht dat ik me nog kwetsbaarder zou voelen, maar het bleek totaal het tegenovergestelde te zijn. Mezelf kwetsbaar opstellen is voor mij de meest bevrijdende en vreugdevolle ervaring mogelijk. Zoals Byron Katie zegt: “Het is het soort kwetsbaarheid dat je van het bord wilt likken. Het is zo verrukkelijk.” Daar ben ik het volkomen mee eens.

Deze training is ontwikkeld op basis van The Work van Byron Katie. Voor meer info over The Work, kun je op de Engelstalige website terecht: www.thework.com. Je mag ook rechtstreeks contact met mij opnemen.

Ik raad deze cursus met Marijke ten zeerste aan, omdat het de veiligste plek is om je kwetsbaarheden te verkennen met andere mensen die bereid zijn zich voor hun eigen kwetsbaarheden open te stellen. Als je vrijheid wilt, neem dan de stap om je mooie zelf te onderzoeken samen met anderen die bereidwillig zijn, en de waarheid zal je dit schenken 🙂 Ga op reis, het is de vrijheid waard 🙂

Eerdere deelnemer

Wanneer?
Verwacht in 2023

Waar?
Vanuit je eigen comfortabele plek: Online via Zoom

Investering:
€ 99 Vroegboekkorting tot ….

€ 110 Normale prijs vanaf …

Marijke zorgde gedurende deze vier weken voor een veilige omgeving waarin ik diep kon duiken en echt vrienden kon maken met mijn kwetsbaarheden.

Eerdere deelnemer

Het aanbod:
– elke week een online groep sessie van 90 minuten
– een online platform voor delen en huiswerk
– wekelijks een toegewezen partner om mee te werken
– opnamen van alle sessies

Program:
Week 1. Oordelen
Week 2. Verbinden
Week 3. Toegeven
Week 4. Delen

Deze workshop benadrukte echt de “façade” waaronder ik heb geleefd en stelde me in staat om authentiek te zijn. Daardoor begint de valse identiteit/hypocriet/bedrieger weg te smelten.

Eerdere deelnemer

Deze workshop heeft een minimum van 6 deelnemers en een maximum van 12 deelnemers.