Thank you for your booking!

When you have booked a 90-minutes session, please follow this link to be taken to the payment checkout page. When your payment is received, your booking is confirmed. I will send you a personal confirmation email with details soon after.

When you have booked a 30-minutes free consultation with me, please close this window without making any payment. I will contact you as soon as possible with details about our call.

Please contact me if you have any questions.


Dank je wel voor het boeken van deze afspraak met mij.

Wanneer je een sessie van 90 minuten geboekt heb, klik dan op deze link om naar de betalingspagina te gaan. Wanneer jouw betaling is ontvangen, is je boeking definitief. Ik zal je kort hierna een persoonlijke bevestigingsmail sturen.

Wanneer je een gratis consultatie van 30 minuten met mij geboekt hebt, sluit dan deze pagina zonder een betaling te doen. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen met de details voor ons gesprek.

Neem alsjeblieft contact met me op als je vragen hebt.