5-daagse retraite

Datum: samen als groep overeen te komen

The Work of Byron Katie kent geen grenzen. Hoe diep durf jij te gaan? Deze retraite is gebaseerd op mijn eigen ervaring van 7 jaar geleden. Na mijn eerste 9-daagse School for The Work besloot ik om The Work tot het uiterste te testen. Ik sloot mezelf gedurende een aantal dagen op in mijn slaapkamer met slechts water, papier en pen. Verder niets: geen afleiding, geen eten, geen telefoon of horloge. Alleen ik en mijn gedachten. Het werd een wonderbaarlijke, onvergetelijke ervaring. En ik gun hem jullie ook!

De prijs varieert op basis van welke kamer je kiest.

Inclusief

De kamerprijs is inclusief:
– Online 1-op-1 sessie van 1 uur voorafgaand aan het event
– Eigen slaapkamer voor jou alleen (zie opties)
– Alle maaltijden en drinken (vegetarisch en merendeel biologisch, dieetopties in overleg)
– Privé-sessie The Work van 1 uur tijdens de stilteretraite op de kamer
– Persoonlijke begeleiding tijdens de stilteretraite op de kamer

Doelgroep

Deze retraite is enkel bedoeld voor mensen met een solide ervaring in The Work.

Om je ervaring met The Work te kunnen bepalen, zal ik een (gratis) online 1-op-1 sessie met je inplannen. Gecertificeerde facilitators, ITW members of mensen die recentelijk (niet langer dan 4 jaar geleden) hebben deelgenomen aan een School for the Work hoeven vooraf geen sessie in te plannen, tenzij ze dat zelf willen.

Registratie

Neem contact met me op wanneer je geïnteresseerd bent in deze retraite. Zodra er (bijna) voldoende deelnemers zijn, zal ik je dat laten weten. Dan kunnen we gezamenlijk een geschikte periode kiezen.

Aantal deelnemers

Om de intensiteit en de aandacht te vergroten, is er slechts plek voor 5 deelnemers. Dit is zowel het maximum als het minimum vereiste aantal deelnemers.

Programma

Dag 1: 14-21u gezamenlijk programma
Dag 2: 07-13u   gezamenlijk programma
47 uur lang       stilteretraite op de kamer
Dag 4: 12-21u gezamenlijk programma
Dag 5: 07-14u   gezamenlijk programma

Kameropties

De prijzen zijn all inclusive en inclusief BTW

Er zijn 5 slaapkamers in het huis. Aanmelding voor de verschillende opties geschiedt volgens het principe “wie het eerst is, wie het eerst maalt”. Doordat de eerste kamers luxer en duurder zijn, kunnen de andere kamers voor een lagere prijs aangeboden worden aan mensen met een lager inkomen. Ik verzoek je daarom rekening te houden met mensen die minder te besteden hebben en je kamer naar rato van je eigen inkomen te kiezen. Zo kan wellicht iemand dankzij jou deelnemen!

Mocht het ondanks deze verschillende opties alsnog financieel onmogelijk voor je zijn om deel te nemen aan deze retraite, neem dan contact met me op voor een mogelijke financiële regeling.

Kamer 1: € 850,-

Prachtig ruime slaapkamer (voor jou alleen) op de bovenverdieping met tweepersoonsbed, privé-badkamer met ligbad en douche (toilet op de gang)

Kamer 2: € 790,-

Ruime slaapkamer (voor jou alleen) op de bovenverdieping met 2 ruime bedden (twijfelaars) en comfortabele fauteuil (badkamer en toilet op de gang)

Kamer 3: € 790,-

Ruime slaapkamer (voor jou alleen) op de bovenverdieping met leuke vide, 2 ruime bedden (twijfelaars) en comfortabele fauteuil (badkamer en toilet op de gang)

Kamer 4: € 725,-

Ruime kantoor-/slaapkamer beneden (voor jou alleen) met 1-persoonsbedbank, comfortabele stoel en bureau met prachtig uitzicht (toilet naast de kamer en badkamer boven)

Kamer 5: € 699,-

Kleine 1-persoonskamer (voor jou alleen) met schuin dak + dakraam en een enkel bed (twijfelaar) met comfortabele fauteuil (badkamer en toilet op de gang tegenover deze kamer)

De locatie

Buitenplaats De Hoorneboeg

Dit schitterende landgoed heeft al eeuwenlang betekenis voor mensen die op zoek zijn naar rust en zichzelf. En dat voel je! Op 13 hectare grond bevinden zich een eigen bos, oude tuinen, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel. Omdat deze locatie recht aan de rand van de Hilversumse Hei ligt, voelt de gewone wereld mijlenver weg. Perfect voor deze retraite, welke plaatsvindt in de monumentale boerderij: ’t Heihuis. Dit huis wordt exclusief voor onze groep afgehuurd. Van binnen vind je heerlijk licht door een lichtkoepel in de nok van het dak, een openhaard en een prachtige inrichting met veelal natuurlijke materialen.

Bereikbaar met de trein tot minder dan 3km afstand. Daarna mogelijkheden om verder te reizen met OV-fiets, bus, taxi/Über en natuurlijk te voet (prachtige wandeling). Ik kan je helpen je volledige reis te plannen. Ook kan ik je -na boeking- in contact brengen met andere kandidaten voor carpool opties.

Website De Hoorneboeg