6-weekse online training

De schaamte voorbij


Heb jij wel eens gedachtes waarvoor je je schaamt? Je bent niet alleen! Hoe fijn zou het zijn om je niet langer te hoeven schamen? 

Uit angst voor oordelen van een ander laat je jezelf misschien niet zien en voel je je slecht over jezelf.  Jij verdient het om je goed en vrij te voelen, wat je gedachten ook zijn. We begrijpen hoe lastig het is om je schaamte aan te kijken. Toch is dit juist dé manier om ervan los te komen, weten wij uit eigen ervaring.  Wij kunnen jou helpen hetzelfde te doen en dat is waarom wij deze training hebben ontwikkeld.  

“Als je op zoek bent naar het echte werk voor innerlijke vrijheid, schenk jezelf dan het cadeau van deze training. Deze cursus geeft je alles wat je nodig hebt om naar binnen te reizen naar je mooie zelf, in het geschenk van veiligheid. Je zult van schaamtevol naar schaamteloos reizen en als je er open voor staat, zul je zien wat de gave van schaamte je te bieden heeft.”

Cursist

Schrijf je nu in voor deze 6-weekse online workshop “De schaamte voorbij” en profiteer van de vroegboekkorting:

Wij bieden:

  • 6 online 90-minuten groepssessies die wekelijks plaatsvinden
  • een veilige plek (online en offline)
  • huiswerk om zelf dieper te gaan
  • een privé, online platform voor het delen
  • wekelijks in tweetallen opdrachten doen

De online klassen vinden elke vrijdagavond plaats van 10 februari tot 17 maart 2023 van 20.00u tot 21.30u. Naast deze wekelijkse klassen krijg je huiswerk en een partner toegewezen voor partner work.

“De energie die ik gedurende mijn leven stopte in het verbergen van schaamte, was fenomenaal en uitte zich in vele andere gebieden in mijn leven als stress, spanning en angst. Ik weet dit nu, omdat ik -met het loslaten van schaamte- vrede ervaar in plaats van angst, vertrouwen in plaats van stress en compassie in plaats van spanning.”

Cursist

Opbouw training

Heb je vragen?

Jouw trainers

Jeannette Groeneveld Akse
Certified facilitator van The Work met 11 jaar ervaring
Marijke Tops
Certified facilitator van The Work met 9 jaar ervaring

Ps I:
Deze training gaat alleen door met een minimum van 6 deelnemers. Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen.

Ps II:
Deze training telt mee voor CF event credits voor leden van The Institute for The Work (ITW).


Voor meer informatie over The Work van Byron Katie: www.thework.com